CUM POT SĂ MĂ IMPLIC?

Implică-te în strângerea de semnături

Descarcă listele cu semnături pentru susținerea celor două proiecte și începe să le completezi cu semnături de la rude, prieteni, cunoștințe.

Când ai o listă sau mai multe completate ia legătura cu noi pentru a le centraliza.
Participă la discuțiile despre cele două proiecte din Grupul de Facebook.

De luni pâna vineri ne găsiți zilnic de la 15.00 la 19.00 in spatele Teatrului Alexandru Davila.
Programul pentru sâmbătă și duminică: 11.00-19.00.

TREBUIE SĂ STRÂNGEM CEL PUȚIN 7.500 DE SEMNĂTURI.

Declarație de confidențialitate: în conformitate cu articolul 10 din Directiva 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 24 octombrie 1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, datele cu caracter personal prezentate în acest formular organizatorilor propunerii de inițiativă vor fi puse exclusiv la dispoziția autorităților competente în scopul verificării și al certificării numărului de declarații de susținere valabile primite pentru prezenta propunere de inițiativă cetățenească [a se vedea articolul 8 din Regulamentul (UE) nr. 211/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 16 februarie 2011 privind inițiativa cetățenească] și, dacă este necesar, vor fi prelucrate în scopul unor proceduri juridice sau administrative referitoare la prezenta propunere de inițiativă cetățenească [a se vedea articolul 12 din
Regulamentul (UE) nr. 211/2011]. Datele nu pot fi utilizate în niciun alt scop. Persoanele vizate au dreptul să obțină acces la datele lor cu caracter personal. Toate declarațiile de susținere vor fi distruse în termen de 18 luni de la data înregistrării propunerii de inițiativă cetățenească sau, în cazul desfășurării unor proceduri juridice sau administrative, în termen de o săptămână de la data încheierii procedurilor în cauză.

PROPUNERI

INTERZICEREA REALIZĂRII DE CONSTRUCȚII ȘI PRELUAREA TERENURILOR ÎN DOMENIUL PUBLIC

CUM POT SĂ MĂ IMPLIC 5

IMPLICĂ-TE

Împreună putem salva plămânul verde al Piteștiului.

Timp de nouă ani, persoanele cu interese imobiliare in zona Pădurii Trivale au reușit sa împiedice declararea unei parți din aceasta pădure ca “arie protejata“, fiind sprijinite de acțiunile sau “indiferența“ unor funcționari și ale unor politicieni.

CONTACT

Vino alături de noi!

Implică-te în campania de strângere de semnături pentru cele două proiecte.


Scroll to Top